Security

Security

Vandaag de dag wordt internet beveiliging steeds belangrijker. Wie kan er -behalve jij- bij je gegevens? En hoe zorg je ervoor dat je bedrijfskritische gegevens niet “gehacked” en of “gestolen” worden? Ook voor jouw bedrijfsdata is optimale beveiliging van groot belang.

Effect ICT Solutions biedt diverse oplossingen zoals veilige email, anti-SPAMfilters, anti-virus oplossingen en private cloud. Cybercriminelen en security-ontwikkelaars spelen een kat-en-muis-spel en proberen elkaar continu af te troeven. Dat is een proces dat nooit stopt. Daarom bieden wij cyber alarm security monitoring die uw netwerk 24×7 scant op kwaadaardig gedrag met realtime analyse.

“Bescherming tegen cybercriminelen wordt steeds complexer en er wordt ook steeds meer van u gevraagd op het gebied van wet- en regelgeving.”

Met de beveiligingssystemen van Effect ICT Solutions, zoals anti-SPAM en anti-virus applicaties, twee factor autenticatie en firewalls, beschermt u uw bedrijfsgegevens zonder de gewenste flexibiliteit te verliezen. Daarnaast zorgen onze online back-up systemen ervoor dat u, indien nodig, snel kunt terugvallen op een recente back-up.

U wilt optimale beveiliging? Neem nu nog contact met ons op bel 071-7114641.

Bart kan jou op het gebied van VoIP verder helpen

Wil jij onbezorgd en overal bereikbaar zijn? Bart weet alles van Voice over IP, bellen en gebeld worden op je mobiel met je vaste nummer, of complexe telefooncentrales in de cloud.

Heb je een vraag voor Bart?

Bart medewerker Effect ICT