Stefan van der Niet

Stefan van der Niet

Het begon voor Stefan allemaal met spelletjes op de computer toen hij jonger was. Al snel bleek al dat hij computers en de techniek erachter heel interessant vond. Hierdoor besloot hij op de middelbare school al om een kleine ICT opleiding te volgen.
Uiteindelijk ging Stefan, gedreven door deze interesse, verder studeren op de opleiding ICT-Systeembeheer. Nu is hij een inmisbare kracht op de Servicedesk.

Op de Servicedesk van Effect-ICT is geen dag hetzelfde. Via de telefoon, maar ook bij de klant op locatie help ik diverse ICT vraagstukken zo snel mogelijk op te lossen. Het is altijd leuk om te horen dat klanten goed geholpen zijn en het probleem opgelost is.

Stefan houdt veel van sport. Hij speelt onder andere voetbal en zaalvoetbal. Naast het voetballen vindt hij het leuk om andere sporten te kijken. Behalve sport houdt Stefan van films en series, en hobbyen aan IT gerelateerde zaken.

Het lijkt soms wel of mijn leven helemaal uit sport bestaat

Bart kan jou op het gebied van VoIP verder helpen

Wil jij onbezorgd en overal bereikbaar zijn? Bart weet alles van Voice over IP, bellen en gebeld worden op je mobiel met je vaste nummer, of complexe telefooncentrales in de cloud.

Heb je een vraag voor Bart?

Bart medewerker Effect ICT