Twee factor authenticatie

Twee factor authenticatie

Wachtwoorden alleen zijn niet altijd voldoende!

Controleer de identiteit van alle gebruikers met sterke twee factor authenticatie verificatie voordat u toegang verleent tot bedrijfs-data en -toepassingen om te beschermen tegen phishing en andere toegangsbedreigingen. Verminder proactief het risico op een gegevensinbreuk met twee factor autenticatie (2FA). Verifieer de identiteit van gebruikers, verkrijg zichtbaarheid in elk apparaat en dwing adaptief beleid af voor beveiligde toegang tot elke toepassing.

“80% van de beveiligingsinbreuken betreft gecompromitteerde wachtwoorden.”

Verifieer de identiteit van alle gebruikers met twee factor autenticatie ( 2FA) die met één tik toegang biedt. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om gebruikers beveiligde toegang te verlenen tot gevoelige gegevens. Terwijl u het inzicht krijgt die u nodig heeft om er zeker van te zijn dat ze dat doen vanaf up-to-date en geautoriseerde apparaten.

Wat is Twee factor authenticatie?
Twee Factor Autenticatie, is de meest effectieve en de makkelijkste manier om erachter te komen of personen die in willen loggen daadwerkelijk de echte gebruiker is en niet iemand die jouw systeem wilt hacken. Twee factor authenticatie versterkt de toegangsbeveiliging door twee factoren te vragen om uw identiteit te verifiëren. Deze factoren kunnen iets omvatten dat u kent, zoals een gebruikersnaam en wachtwoord, plus iets dat u heeft, zoals een app voor smartphones om toegangsverzoeken goed te keuren.

Bekijk de factsheet over het gebruik van tweefactorauthenticatie* van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Meer weten?
Neem nu nog contact met ons voor een vrijblijvende offerte of bel 071-7114641

Stefan helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk zorgt Stefan dat al onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden door onze medewerkers.

Kan Stefan jou misschien ook ergens mee helpen?

Stefan medewerker Effect ICT