Wanda van der Meulen

Wanda van der Meulen

Wanda is een geboren en getogen Noordwijkse! Als Office medewerker zorgt ze ervoor dat o.a. de financiële administratie op rolletjes loopt. Wanda heeft ervaring opgedaan als front-office medewerker, de functie bij Effect biedt haar weer nieuwe uitdagingen.

Ik wilde graag in een klein en hecht team werken en dat gaat bij Effect-ICT helemaal goed komen. Daarnaast wil ik graag nieuwe dingen leren en altijd blijven leren. Een lekkere drukke werkdag, waarin ik veel heb kunnen doen, daar krijg ik energie van. Ik ben echt een bezige bij.

Wanda woont samen met haar vriend en konijntjes. Ze komt eigenlijk tijd te kort voor al haar hobby’s. Zoals wandelen in de natuur, gezelschapsspel met vrienden spelen, in een fantasiewereld duiken met een videogame, film of boek. Zeevissen en op zaterdag bij de voetbal kijken (met gezellige 3e helft).

De boeken die ik echt niet weg kon leggen waren ‘de wetten van de magie van Terry Goodkind’. Kippenvel krijg ik van goede live muziek op een zonnig sfeervol festival.

Haar motto is: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!’

Jelle helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jelle al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jelle jou ergens mee van dienst zijn?

Jelle Jaap medewerker Effect ICT