Wie zijn wij

Wie zijn wij

Effect ICT Solutions is specialist in ICT oplossingen voor het MKB. Ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige oplossing voor uw organisatie.

De beste oplossing voor uw kantoor kan ook in de ‘cloud’ liggen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in traditionele kantoorautomatisering, maar ook in ‘cloud’ gerelateerde oplossingen. Vanzelfsprekend adviseren wij een cloud-oplossing die het meest effectief is voor uw organisatie.

Effect ICT Solutions is een open en transparante onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Wij willen graag onze klanten voor langere tijd aan ons binden, pas dan is er sprake van een effectieve samenwerking. Persoonlijk en betrokken zijn bij ons geen loze woorden. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij voorop lopen in het toepassen van innovatieve oplossingen en dat de nieuwste technieken voor ons geen geheimen bevatten.

Precies weten waar u aan toe bent
Duur? Welnee, wij durven zelfs te stellen dat u op termijn kosten bespaart. U ontvangt van onze gekwalificeerde mensen immers altijd een professionele, passende én helder geprijsde oplossing die met u en uw bedrijf meegroeit. U weet op die manier precies waar u aan toe bent. Er zijn geen verborgen kosten.

Jelle helpt je verder op de Servicedesk

Op de servicedesk helpt Jelle al onze klanten zo goed mogelijk aan de telefoon en via remote beheer.

Kan Jelle jou ergens mee van dienst zijn?

Jelle Jaap medewerker Effect ICT